NLB napoved tekme - informacije za obiskovalce nedeljske tekme na Ljubnem

NLB napoved tekme - informacije za obiskovalce nedeljske tekme na Ljubnem

26.01.2024

Na novem poletu proti skupni prihodnosti bomo z zvestimi navijači, prostovoljci in ostalimi podporniki bodrili najboljše skakalke sveta, naše rekorderke.

Pomembno obvestilo za vse nedeljske navijače:
Na pot se odpravite raje pol ure preje kot ste planirali, saj je tudi za nedeljsko tekmo pričakovan velik obisk. Od brezplačnih parkirišč do prizorišča je približno 15-20 minut počasne hoje, a zaradi velike gostote obiskovalcev lahko na kontrolnih točkah pride do zastojev. Za ranljive skupine bo na voljo brezplačen krožni prevoz. Prosimo, upoštevajte navodila redarjev, da boste vsi pravočasno v ljubenski areni.

Urnik dogajanja
08.30 Odprtje blagajne
09.00 Odprtje prireditvenega šotora in prizorišča
09.30 Kvalifikacije
10.35 Slovesna otvoritev
11.00 Prva serija
Finalna serija

Kako pri nas?
Obiskovalci imajo na prireditvenem prostoru možnost obiska ogrevanega šotora, kjer jih čaka pestra kulinarična ponudba. Poskrbljeno bo tudi za najmlajše. Čakajo jih animacije, snežne vragolije, napihljiv grad, Mini Planica in brezplačen šmorn.

Kako do vstopnic?
Nakup vstopnic je mogoč tudi na vhodu na prizorišče. Vstopnice pa se prodajajo na več kot 1.500 pooblaščenih prodajnih mestih v sistemu Eventim po Sloveniji (bencinski servisi Petrol). Otroci do 14. leta starosti imajo prost vstop.

Humanitarna nota
Po neopisljivimi posledicami vremenskih ujm, ki so avgusta prizadele tudi Ljubno ob Savinji, bo letošnji FIS Svetovni pokal za ženske v smučarskih skokih tudi dobrodelno obarvan. V sodelovanju z Rdečim križem Slovenija smo pristopili k dobrodelni akciji s ciljem zbiranja finančnih sredstev za pomoč prebivalstvu Zgornje Savinjske doline. Vabljeni, da z SMS sporočilom LJUBNO5 ali LJUBNO10 na 1919 prispevate tudi vi in skupaj z nami zrete v skupno prihodnost.

Dobrodošli na Ljubnem ob Savinji. ❤️

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.